Register

A password will be e-mailed to you.

Vyzerá to tak, že sa počet prekvapení, ktoré boli nachystané na tohtoročnú E3 neustále zužuje. Najskôr existenciu mnohých titulov “prepálil” Wallmart, no úniky sa nie a nie zastaviť ani teraz, tesne pred samotnou akciou. Vďaka úniku na Steame sme si tento raz mohli potvrdiť, že nás v dohľadnej dobe čaká Just Cause 4.

Existenciu hry najskôr vo svojom úniku prezradil už spomínaný Wallmart, no to ešte nemuselo nič znamenať. Ak sa však nejaká hra objaví na Steame a ponúka predobjednávku, je možné jej príchod považovať za hotovú vec. A to sa dnes ráno stalo hre Just Cause 4.

Obrázok dostupný pri predobjednávke by mohol predstavovať box art titulu a napovedať, kam by sa Rico Rodriguez mohol v najnovšom dobrodružstve vypraviť. Vývojári zo štúdia Avalanche a ani vydavateľ titulu Square Enix sa zatiaľ k úniku nevyjadrili, no nemajú ani dôvod. Square Enix totiť po niekoľkých rokoch chystá na E3 tlačovú konferenciu, a tak sa všetky potrebné podrobnosti dozvieme práve počas nej. Iba pre upresnenie, konferencia sa bude konať v pondelok 11. júna o 19:00 hodine nášho času.

Zdroje: Kotaku, Polygon

Komentuj!