Register

A password will be e-mailed to you.

Na Steame len včera vyšla depresívne pôsobiaca hra Gray Dawn od nových vývojárov zo štúdia Interactive Stone. Hráči sa v nej môžu chopiť úlohy švédskeho kňaza, otca Abraháma, na ktorého padlo na Vianoce roku 1910 podozrenie z vraždy malého chlapca.

Gray Dawn je hororová hra z pohľadu prvej osoby s adventúrnymi prvkami. Cieľom hlavného hrdinu je predovšetkým dokázať svoju nevinu, nakoľko smrť malého chlapca spôsobil tým, že sa na ňom neúspešne pokúsil previesť rituál exorcizmu. Faktom však zostáva, že mŕtvola chlapca nebola nájdená a tak kňazovi stále horí plamienok nádeje a dúfa, že ho niekde nájde.

Počas zúfalého hľadania sa však hlavný hrdina ocitne uprostred zvláštnych udalostí, ktoré zahrňujú aj rôzne zvláštne duchárske, božské, alebo aj démonické zjavenia. Tvorcovia už po ohlásení sľúbili, že hru doplnia aj početné hádanky a množstvo psychoedelických sekvencí, ktoré ešte viac ozvláštnia už tak dosť unikátnu atmosféru. Hra je celkovo inšpirovaná východoeurópskym mysticizmom. Ak vás Grey Dawn zaujal, potom vás určite poteší, že na Steame si ho momentálne môžete zaobstarať za veľmi priaznivú cenu.

Komentuj!