Register

A password will be e-mailed to you.

Či už máte radi akčnejšie ladené tituly s kreslenejšou grafikou, alebo vás skôr zaujímajú Battle Royale počiny, tak vás dnes určite potešíme. Platforma Steam totiž rozdáva hneď dva zaujímavé tituly, ktoré by ste si rozhodne nemali nechať ujsť. 

Prvou hrou ponúkanou zadarmo je úplná novinka, ktorá sa na naše herné obrazovky dostala ešte len včera, Totally Accurate Battlegrounds. Jedná sa o parodický titul na jednu z najhranejších hier súčasnosti, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS. V jadre sa pritom jedná o podobný titul, čiže v ňom môžete očakávať klasické pristávanie, avšak nie prostredníctvom padáku, ale rovno autom. Na rozsiahlej mape je potrebné získať zbraň, bojovať s hráčmi, prežívať, aby ste sa nakoniec stali tým jediným žijúcim hráčom na danej mape. Podobnosť s PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS je zámerná a autori sa tým nijako netaja. Titul sa však od neho odlišuje najmä v spracovaní, ktoré pôsobí veľmi komicky, čo bol každopádne zámer. Autori sa rozhodli v rámci vydania titulu ohlásiť akciu, počas ktorej bude Totally Accurate Battlegroundspo dobu sto hodín k získaniu zdarma a to priamo prostredníctvom Steamu. Po skončení tejto akcie si ho budete musieť zaobstarať za 4,99 eura.

Druhým titulom ponúkaným zadarmo je iba o niečo staršia záležitosť s názvom Fortified. V tomto science-fiction titule, odohrávajúcom sa v päťdesiatych rokoch minulého tisícročia, sa naša domovská planéta Zem ocitne pod útokom zákerných mimozemšťanov. Vašou úlohou je, ako jedna zo štyroch hlavných postáv, ktorými sú lietajúca žena s jetpackom, muž z vesmíru, tajný agent, či vojenský kapitán, evakuovať ľudskú rasu a odrážať jednotky nepriateľov. Celý titul je klasický tower defense, ktorý je typický pre sériu Orcs Must Die. Na začiatku každého levelu si najprv musíte rozmiestniť rôzne obranné mašiny a jednotky, no a následne ich musíte korigovať v dynamických súbojoch, pričom aj vy sami musíte páliť po nepriateľoch. Pokiaľ patríte k skupinovým hráčom, tak je tu pre vás dostupná aj kooperácia pre štyroch hráčov. Titul môžete opäť získať priamo prostredníctvom stránky Steamu, pričom táto unikátna akcia končí 8. júla o jedenástej hodine poobede.

Komentuj!