Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojárske štúdio Rockstedy má za sebou úspešnú trilógiu Batman: Arkham. Už dlhšie sa povráva, že sa im komiksová tematika nezunovala a chystajú novinku, v ktorej sa hlavnej úlohy chopí nemenej populárny superhrdina z dielne DC Comics. Ten nosí na hrudi písmeno S, a tak je jasné, že hovoríme o Supermanovi.

Náznaky o vzniku hry so Supermanom sa začali objavovať už dávnejšie, pričom nejeden raz sa spomínalo už i samotné oficiálne predstavenie hry. Nakoniec sa podľa najnovších správ Superman, pravým menom Kal-El, alebo vo svete ľudí známy ako Clark Kent predstaví hernej obci vo svojej novej hre už túto nedeľu počas tlačovej konferencie Microsoftu.

Ako uvádzajú informácie na fóre 4chan, hra ponesie názov Superman: World’s Finest a pôjde o čisto singleplayerový titul. Musíme priznať, že túto informáciu berieme všetkými desiatimi. Hlavnou zápornou postavou bude zloduch zvaný Brainiac, ktorý sa minulý rok predstavil v bojovke Injustice 2. V hre nebudú chýbať ani ďalší hrdinovia z dielne DC Comics, no konkrétne mená zatiaľ prezradené neboli.

Nedávno sa objavili informácie, že by sa hra mala odohrávať v Arkhamverse, a teda bude zdieľať rovnaké univerzum ako predošlé tituly od Rocksteady. Tým pádom by sa mohol objaviť aj Batman, no možno tvorcovia radšej uprednostnia čerstvú krv. Prostredia v hre majú byť čiastočne zničiteľné a samozrejme, nebude chýbať ani lietanie, ktoré bude hojne využívané najmä pri súbojoch. Podľa doterajších únikov by mali ísť o open-world titul, ktorého herná mapa bude trojnásobne väčšia v porovnaní s hrou Batman: Arkham Knight. Titul by mal pohánať Unreal Engine štvrtej generácie, s ktorým už vývojári majú skúsenosti. Dôležitou správou dozaista je, že hra neumožní vteliť sa do Supermanovej civilnej podoby, a teda Clarka Kenta. Komiksových znalcov však určite poteší, že by v hre malo byť množstvo easter eggov ohľadom loru Supermana, a taktiež aj narážky na udalosti z už spomínanej série Batman: Arkham.

Platformy zatiaľ nie sú známe, no očakávame klasickú zostavu, a teda PC, PS4 a Xbox One. Dátum vydania sa pravdepodobne dozvieme počas E3, no tipujeme, že hra dorazí až v roku 2019, predsa len, tohtoročná jesenná sezóna už je pomerne nabitá. Dúfame, že sa Rocksteady podarí napraviť pošramotenú hernú povesť jedného z najmocnejších superhrdinov, talent na to dozaista majú.

Zdroje: 4chan, Inverse, Heroic Hollywood

Komentuj!