Register

A password will be e-mailed to you.

Neskúsení vývojári sa čoraz častejšie púšťajú do vytvárania ambicióznych počinov, avšak nie vždy sa im podarí naplniť očakávania prameniace z prezentácií a originálne sa javiacich gameplay videí. Podobne je na tom aj prvotina štúdia Storyline Team, ktorého členovia nám nedávno predstavili svoj titul, Crying is not Enough, a to prostredníctvom zaujímavého traileru. 

Crying is not Enough by mal spadať do žánru akčných survival hororov akými sú napríklad The Evil Within 2, či minuloročný diel pomyselného kráľa videoherného hororu Resident Evil VII: Biohazard. V hre budeme prehľadávať temné lokácie, bojovať s ohavne desivými monštrami, pričom nám v tejto úlohe budú pomáhať ako mnohé strelné zbrane, tak aj rôzne survival mechanizmy, ktoré, žiaľ, neboli bližšie predstavené. K tomu vraj môžeme očakávať náročné hádanky, čiže základné znaky survival hororov deväťdesiatkovej dekády minulého tisícročia sa v hre, aspoň podľa slov autorov, budú vyskytovať.

Príbeh by mal byť poriadne mysteriózny. Žena hlavného hrdinu hry prežije ťažkú autonehodu, následkom ktorej je prevezená do nemocnice zatiaľ bezmenného mestečka. V nej pobudne pár týždňov, až kým sa jej stav zázračne nezlepší, no hneď vzápätí zmizne zo zemského povrchu. Jacoba však v nemocnici osloví neznáma žena, ktorá mu prezradí, že vie ako a kde ju nájsť. Hlavný hrdina sa teda vydáva na cestu do miest, v ktorých mu bude robiť spoločnosť len temnota, nenávisť a strach.

Trailer srší temnými farbami, strašidelnými momentami ale aj slušnou dávkou gunplayu, pričom zdá sa, že minimálne tento aspekt nebude spracovaný najhoršie. Nesmieme však robiť žiadne unáhlené závery, nakoľko viaceré menšie tituly už v minulosti pôsobili veľmi atraktívne, avšak nakoniec sa jednalo o sklamanie, pričom skvelým príkladom je Past Cure. Ako tento projekt nakoniec dopadne, sa dozvieme už zajtra, 8. júna 2018, kedy táto hororová záležitosť vychádza na PC prostredníctvom Steamu. Na platformy PlayStation 4 a Xbox One by sa mala dostať až v treťom kvartáli tohto roku.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky