Register

A password will be e-mailed to you.

K hrám už neodmysliteľne patria rôzne špeciálne edície a predobjednávkové bonusy. Inak tomu nebude ani v prípade Red Dead Redemption 2, ku ktorému nám Rockstar Games pripravil hneď niekoľko špeciálnych edícií.

Poďme však rovno k veci a prestavme si, čo môžeme očakávať od špeciálnych edícií. Klasická špeciálna edícia zahrňujúca predovšetkým prepadnutie banky v mestečku Rhodos, ponúkne aj úkryt, koňa s koženým sedlom, medailón, talizman a exkluzívny oblek. Okrem toho ešte dostaneme aj špeciálne vlastnosti v kampani pre jedného hráča, novú pištoľ, brokovnicu a pušku.

Súčasne si budeme môcť zaobstarať aj o niečo drahšiu ultimátnu edíciu, ktorá okrem steelbooku zahrnie všetok príbehový obsah zo špeciálnej edície a k tomu ešte navrch pridá bonusy k online hraniu.

Chýbať však, pochopiteľne, nebude ani zberateľská edícia s mapou, katalógom, kartami, odznakmi, a tak podobne. Ako to všetko vyzerá v životnej veľkosti, si môžete pozrieť v nasledujúcich obrázkoch. Na záver už len pripomíname, že Red Dead Redemption 2 vychádza 26. októbra 2018 pre PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!