Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony oznámila, že od piatku, ôsmeho júna opäť odštartuje akcia Days of Play plná fantastických ponúk napríklad na členstvo v PS Plus, hry a aj príslušenstvo pre PS4. A aby toho nebolo málo, budete sa môcť zúčastniť súťaže o mimoriadne atraktívne ceny.

V prvom rade bude možné zakúpiť si novú limitovanú edíciu konzoly PlayStation 4 (500GB), ktorá bude dostupná iba v obmedzenom množstve. Ak sa vám nové prevedenie páči, určite dlho neváhajte a zaobstarajte si konzolu čo najskôr. Jej cena bude 299.99€, pričom v balení nájdete rovno dva DualShock 4 gamepady.

Pre mnohých hráčov však dozaista budú zaujímavejšie ďalšie ponuky, ktoré sa v rámci akcie objavia. Všetky DualShock 4 gamepady bude možné kúpiť za odporúčanú maloobchodnú cenu 39€, takže dôjde takmer k 20 € zlacneniu. Za výhodnú cenu si budete môcť zakúpiť i oficiálne bezdrôtové slúchadlá Gold, a to za 59€. Ak by ste zatúžili po slúchadlách v edícii Platinum, tu budete musieť obetovať až 149€. Nezabudlo sa ani na VR zónu, takže si za lepšiu cenu bude možné kúpiť PlayStation VR v kombinácii s hrou Gran Turismo Sport, prípadne s kamerou a hrami Gran Turismo Sport a VR Worlds. K dispozícii bude aj balenie obsahujúce ovládače PS Move, kameru a hru VR Worlds. Všetky tri varianty budú stáť rovnako, a teda 249€. Nevieme ako vám, no nám sa najviac pozdáva variant číslo dva.

Okrem príslušenstva, samozrejme, dôjde aj na zlacnenie hier, medzi ktorými nebudú chýbať hity ako God of War, Horizon Zero Dawn, Shadow of the Colossus a mnohé ďalšie. Kompletný zoznam zliav zatiaľ i tak nie je známy, keďže toho majú v Sony pripraveného naozaj mnoho. Ak by sme však mali byť konkrétnejší, God of War bude stáť 49.99€, Horizon Zero Dawn Complete Edition zase 29.99€ a Shadow of the Colossus 19.99€. Za rovnakú cenu budú k dispozícii i Gran Turismo Sport, Uncharted 4: A Thief’s End a Uncharted: The Lost Legacy. Dosavadné známe ceny nájdete na oficiálnej tuzemskej stránke PlayStationu, prípadne na európskom PlayStation blogu.

Na záver tu je ešte informácia o veľmi lákavej súťaži, ktorá bude spočívať v celkom jednoduchej podmienke. Jediné, čo musíte urobiť, je odomknúť od 8. do 18. júna každý deň jednu PlayStation 4 trofej, a teda 11 trofejí dokopy. Ak túto podmienku splníte, získate šancu vyhrať:

  • Limitovanú edíciu 500GB konzoly PlayStation 4 Days of Play
  • Štartovací balíček PlayStation VR (obsahujúci náhlavnú súpravu PS VR, kameru PlayStation Camera a kupón s kódom do obchodu PlayStation Store na prevzatie PlayStation VR Worlds)
  • 12 mesačné predplatné členstva PlayStation Plus
  • 12x kredit do obchodu PlayStation Store v hodnote 70 € – poskytnutý v 12 mesačných splátkach

Ak máte záujem, neváhajte a registrujte sa na oficiálnej tuzemskej stránke PlayStationu. Registráciu je však potrebné vykonať do 8. júna, 11:00 hod. nášho času, takže zbytočne dlho neotáľajte. Pokiaľ radi lovíte trofeje, určite sa do súťaže zapojte, ceny v súťaži sú viac než lákavé.

Zdroj: PlayStation SK, PlayStation.Blog

Komentuj!