Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávno ste si mohli vďaka spoločnosti 1C Company zasúťažiť o tri kópie horúcej novinky Ancestors Legacy od poľského štúdia Destructive Creations. Komu sa pošťastilo a vyhral jednu z nich?

Skôr, než prejdeme k menám, zopakujme si správne odpovede na súťažné otázky. Hneď prvú otázku sme museli vyradiť, keďže autori v čase usporiadania súťaže uvádzali na oficiálnej stránke informáciu o tom, že sa titul odohráva v období 10. až 12. storočia nášho letopočtu. V priebehu súťaže však informáciu zmenili a poupravili na 8. až 13. storočie. Správne tak teoreticky boli až tri možnosti, no aby to bolo fér, odpovede na túto otázku sme nebrali do úvahy. V druhej otázke sme sa pýtali, pre aké platformy hra vychádza. Tu ste mali označiť PC a Xbox One, nakoľko o PlayStation 4 verzii zatiaľ nikde nepadla zmienka. Tretie otázka bola veľmi jednoduchá a všetky odpovede, ktoré dorazili boli správne. Pýtali sme sa, či hra podporuje multiplayer, no a odpoveď bola áno. Až na jednu nesprávnu odpoveď ste úspešne rozlúštili aj štvrtú otázku.  Tá znela: “Predstaviteľom akého subžánru stratégií je hra Ancestors Legacy?” Posledná súťažná otázka sa viazala na predošlú tvorbu štúdia Destructive Creations. Chceli sme vedieť, či už autori majú za sebou nejaké počiny, pričom ste si mohli vybrať, či ide o ich debut, prípadne či vytvorili Hatred, alebo IS Defense, no odpoveďou bolo aj to, že majú na svedomí oba zmienené tituly. A práve posledná možnosť bola správna. To by bolo k rekapitulácii všetko, poďme už na tie mená výhercov.

Zo všetkých správnych odpovedí nám vyšlo, že výhercami hry Ancestors Legacy sa stali:

Alex Repka,

Katarína Hornáčková,

Adam Sova.

V závere by sme chceli poďakovať spoločnosti 1C Company za poskytnutie titulu do súťaže, vám za účasť v súťaži a výhercom, samozrejme, pogratulovať. Iba pre úplnosť, budeme vás kontaktovať prostredníctvom e-mailu, ktorý ste zaslali aj s odpoveďami. Ak sa nám nepodarí s niekym skontaktovať do 3 dní, pristúpime k vyžrebovaniu náhradníka/náhradníkov. Nezabudnite nás sledovať i naďalej a zapojiť sa do aktuálnej súťaže, ktorú nájdete na našom Facebooku. A aby toho nebolo málo, nabudúce si zahráte o výlet do Lordranu 😉

Komentuj!