Register

A password will be e-mailed to you.

Treyarch oficiálne predstavil komunite hráčov Call of Duty: Black Ops 4. Predstavenie nám prinieslo množstvo informácií o hre, ktorá mala do zabehnutej série priniesť množstvo rôznych nových funkcií. Na čo sa môžeme tešiť v ďalšom pokračovaní tejto série?

V prvom rade je nutné poznamenať, že Call of Duty: Black Ops 4 je údajne najväčší projekt, na akom kedy Treyarch pracoval. Ďalší diel odnože Black Ops nám ponúkne multiplayer situovaný do blízkej budúcnosti, v ktorej však nebudeme lietať, využívať superskoky ani lezenie po stene. Avšak určité vymoženosti sa v hre nájdu. Nové Call of Duty sa totiž bude snažiť držať viac pri zemi. Treyarch sa podľa vlastných slov zamerali viac na zbrane, ich optimalizáciu a vôbec ich samotné využívanie. Každá zbraň sa má totiž správať inak, a tak hráč bude doslova nútený naučiť sa s ňou narábať. Okrem toho má samotné vylepšovanie zbraní ísť viac do hĺbky, kde si každý bude môcť vytvoriť tú najlepšiu zbraň podľa vlastných preferencií.

Chýbať nebude ani kooperácia pre štyroch hráčov, ktorá ponúkne tri kapitoly v zombie režime. Bojovať sa bude na lodi v kapitole s názvom Voyage of Despair, v kapitole XI, ktorá zahŕňa bojovú arénu, ktorú ešte doplní väzenské prostredie nazvané Blood of the Dead. Ako už bolo naznačené dávnejšie, klasická príbehová kampaň nebude v hre obsiahnutá.

Samotný multiplayer a zombie režim doplní Battle Royale mód nazvaný Blackout, kde sa v jednom veľkom svete ocitnú najobľúbenejšie zbrane, mapy, zombie a postavy z doterajších dielov podsérie Black Ops. Na druhej strane tu však budú chýbať skilly, ktorých absenciu budú kompenzovať vozidlá.

Dôležitou informáciou je, že hra tentokrát vôbec nebude dostupná na Steame, ale vôbec po prvýkrát sa objaví na platforme Battle.Net. Na záver ešte dodávame, že Call of Duty: Black Ops 4 vychádza 12. októbra 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ak si hru predobjednáte, získate prístup do súkromného beta testu, ktorý prebehne v zatiaľ neupresnenom termíne. Aby sme potešili PC hráčov, verzia pre túto platformu je pre vývojárov veľmi dôležitá a venujú jej náležitú pozornosť. Na pomoc si privolali i kolegov z ďalších tímov, pričom padlo tvrdenie, že PC verzia vzniká separátne, aby hráči na počítačoch v októbri obdržali tú najlepšiu možnú verziu hry.

Komentuj!