Register

A password will be e-mailed to you.

Fortnite je v súčasnosti jedným z najčastejšie spomínaných titulov na poli videohier. Tento dynamický Battle Royale titul spôsobil veľký rozruch a získal si obrovskú základňu fanúšikov. Niet sa teda čo čudovať, že s ním tvorcovia komiksového mega hitu Avengers: Infinity War, ktorý mimochodom dopadol na výbornú aj v našich recenziách, spojili sily a vytvorili pre Fortnite úplne nový mód s tematikou najnovšieho filmu spadajúceho do Marvel Cinematic Universe.

S nápadom zakomponovať do Fornite mód s tematikou Marvelu prišli samotní režiséri snímku Avengers. Infinity War. Tí totiž, pokiaľ nepracovali na filme, často hrávali Fortnite. Nakoľko ich napadlo, že by to mohlo byť celkom zaujímavé, svoj návrh onedlho predložili Epic Games, tvorcom Fortnite, a tí ho veľmi ochotne schválili.

Celý mód bude začínať ako klasická Battle Royale hra. Hráči s padákom pristanú na niektorom kúte mapy, začnú hľadať suroviny a bojovať medzi sebou. Niekde na mape však bude umiestnená povestná zlatá rukavica, čiže Infinite Gauntlet. Ten kto túto rukavicu získa ako prvý sa stane nezničiteľným Thanosom a získa jeho silu. Mód Infinity Gauntlet bude časovo obmedzený, takže pokiaľ si ho chcete vyskúšať, rozhodne neváhajte. Dostupný bude na všetkých platformách, čiže na PC, PlayStation 4, Xbox One a dokonca aj na mobilných zariadeniach.

 

Komentuj!