Register

A password will be e-mailed to you.

O pripravovanom druhom príbehovom rozšírení pre Middle-earth: Shadow of War, ktoré bude niesť podtitul The Desolation of Mordor sme vás informovali už pred nejakou dobou. Vtedy sme sa dozvedeli dátum vydania a taktiež aj informácie o prostredí, v ktorom sa DLC bude  odohrávať. Najnovšie sme sa dočkali hneď niekoľkých videí predvádzajúcich samotnú hrateľnosť. 

Middle-earth: Shadow of War v podstate priniesol to isté, čo aj jeho predchodca s podtitulom Shadow of Mordor, akurát vo väčšom, masívnejšom a brutálnejšom prevedení. Avšak s rovnako všedným a ničím zaujímavým príbehom, čo potvrdzuje aj naša recenzia. Prvé príbehové rozšírenie, Blade of Galadriel, však už nedopadlo až tak dobre, nakoľko autori ignorovali mnohé fakty Tolkienovho univerza a podľa viacerých hráčov úplne zbytočne a často nie príliš zdarne inovovali príbeh univerza. To sa nakoniec odzrkadlilo aj na výslednom hodnotení DLC.

The Desolation of Mordor sa bližšie predstavil v štyroch nových gameplay videách, no tie sa nesú skôr v duchu dlhého rozprávania a takmer žiadneho hrania. Takýmto spôsobom sme sa každopádne dozvedeli viac i o vašich ľudských spolubojovníkoch, ktorí vás podľa všetkého nebudú môcť zradiť. Ďalej bola ukázaná i novinka v podobe padáku, ktorý bude slúžiť ako ochrana pred pádmi z veľkých výšok. V bojoch budete veľmi často využívať štít, či už na obranu alebo aj na rôzne útoky. Taktiež sme mohli vidieť, ako bude prebiehať boj s ohlasovanými Were-wyrms.  Práve posledné video sa podrobnejšie venuje bojovému systému a vytváraniu armády vojakov. Zatiaľ to nevyzerá úplne najhoršie, avšak pre úspešnosť DLC bude kritické príbehové pozadie.

 

Komentuj!