Register

A password will be e-mailed to you.

Na návrat Kratosa, slávneho antihrdinu zo sériu God of War čakali milióny hráčov po celom svete. Deň D nastal v piatok, dvadsiateho apríla, no už dopredu bolo známe, že sa novinka spod rúk štúdia SIE Santa Monica mimoriadne vydarila. Ostatne, svedčí o tom i naša recenzia, z ktorej si titul odniesol excelentnú známku. A vy si teraz môžete o tento titul zasúťažiť.

Vďaka spoločnosti Sony, za čo im patrí veľká vďaka, pre vás máme digitálnu kópiu tohto skvelého herného hitu, takže žiadne čakanie na poštárku s hrou. Obdržíte kód, aktivujete ho, stiahnete hru a ide sa na vec. A ešte lepšie na tom je, že tentokrát to budete mať extrémne jednoduché.

Podmienkou pre zaradenie sa do súťaže bude totiž dať like na súťažný status, verejne ho zdieľať a do komentára napísať svoj najobľúbenejší diel z celej série. To je všetko, potom už zostáva jediné, a to dúfať, že sa práve na vás usmeje šťastena.

A aby skrátka neprišli ani hráči, čo nemajú Facebook, môžete sa zapojiť prostredníctvom formulára, kde zodpoviete rovnakú otázku, plus zadáte svoje meno a e-mail. Taktiež veľmi jednoduché, voľba je na vás.


Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org. Súťaž je určená pre obyvateľov Slovenska a Česka.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercami skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vyžrebovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 24. apríla 2018 do 29. apríla (vrátane), 23:59 hod.. Meno výhercu zverejníme v nasledovných dňoch.

Komentuj!