Register

A password will be e-mailed to you.

Herné štúdio Campo Santo, stojace za príjemnou oddychovkou Firewatch bolo odkúpené spoločnosťou Valve Corporation. Túto novinku oznámilo samotné štúdio prostredníctvom svojho blogu a vyzerá to tak, že Valve to s opätovnou tvorbou hier myslí naozaj vážne.

Ak chce Valve Corporation skutočne zapracovať na nejakej novej hre, potom je pomerne pravdepodobné, že tento projekt dostane na starosť práve štúdio Campo Santo, ktoré ma na konte vydarenú adventúru Firewatch. Aj keď to najskôr nebude vytúžený Half-Life 3, každý nový herný prírastok od Valve bude vítaný. Podľa informácií od samotného Campo Santo všetci zamestnanci ostávajú i naďalej v štúdiu a budú pokračovať na tvorbe svojej novinky, ktorá by mala byť hotová na budúci rok. O titule In The Valley of Gods sme už v minulosti písali.

Podľa informácií od samotného Gabe Newella to Valve naozaj myslí vážne s opätovnou tvorbou hier. Campo Santo môže byť veľmi zaujímavou investíciou a popravde nový, lepší a väčší Firewatch by potešil mnoho hráčov. Avšak všetko to zatiaľ je len v rovine špekulácií a čo z toho bude, ukáže až čas.

Komentuj!