Register

A password will be e-mailed to you.

Už sme si zvykli, že raz za čas rôzne internetové obchody a herné platformy ponúkajú v rámci svojich akcií hry zadarmo. Keďže tento trend sa stupňuje, občas sa pritrafí aj to, že sú k dispozícii hneď dve akcie zároveň. A práve aj v týchto dňoch môžete získať až dve hry zdarma.

Prvú hru ponúka známy internetový obchod Humble Bundle a ide o cyberpunkovú real-time stratégiu Satellite Reign, ktorá vznikla aj vďaka úspešnej kickstarterovej kampani. Chopíte sa v nej úlohy štyroch hrdinov, s ktorými sa vydávate do sveta budúcnosti, ovládaného obrovskými korporáciami, ktoré si samé diktujú zákony. Hru získate na tomto odkaze. Majte však na pamäti, že akcia trvá iba do soboty večera.

Druhá hra je žánrovo úplne odlišná. Eador: Masters of the Broken World je totiž pre zmenu fantasy ťahová stratégia s RPG prvkami, inšpirovaná známou sériou Heroes of Might and Magic. V tejto hre svojimi vlastnými rozhodnutiami ovplyvňujete osud sveta Eador, zatiaľ čo na strategickej mape dobývate územia a pretvárate ich podľa svojich zámerov. Hru Eador: Masters of the Broken World je možné získať priamo na Steame jednoducho tak, že si ju pridáte do knižnice, v ktorej potom už zostane natrvalo aktivovaná. Aj táto akcia skončí už v sobotu.

Komentuj!