Register

A password will be e-mailed to you.

Hneď po vydaní hry Kingdom Come: Deliverance sa vyrojilo veľa protichodných názorov na tento titul. Okrem jednotlivých hráčov, či blogerov sa k zasadeniu hry vyjadrili aj renomované redakcie a herné weby. Asi najviac porovnávaní bolo s inými RPG hrami, najmä s najznámejšími sériami tohto žánru. Na svojom YouTube kanáli vyjadril svoj názor na túto hru aj známy Gamespot. Ten sa k nej vyjadril v súvislosti z hernými mechanikami, typickými hlavne pre najslávnejšiu RPG sériu The Elders Scrolls.

Redaktor Gamespotu v tomto krátkom videu porovnal Kingdom Come: Deliverance najmä s titulom The Elder Scrolls IV: Oblivion a vyjadril názor, že česká hra je v mnohých ohľadoch realistickejšia, než spomínaná séria. Práve preto by sa prípadný ďalší diel tejto série od Bethesda Game Studios mohol hrou Kingdom Come výrazne inšpirovať najmä v oblasti survival prvkov. Zároveň však upozornil, že väčšia voľnosť herného sveta a sloboda pri výbere postavy by mala byť zachovaná a niektoré zdanlivo realistické prvky Kingdom Come: Deliverance pôsobia dosť nevierohodne.

Toto video vám ponúkame najmä  s dôvodu, že pre menej jazykovo zdatných obsahuje aj české titulky. Tie si však musíte  zapnúť ručne, keďže defaultne sú nastavené tie anglické.

 

Komentuj!