Register

A password will be e-mailed to you.

Titul A Way Out predal už milión kópií a to len v priebehu 3 týždňov. To je oveľa viac ako v EA očakávali, že predá za celú svoju životnosť.

A Way Out je vcelku zaujímavým experimentom. Mnoho hier ponúka možnosť hrať co-op režim, čo niektorí hráči využívajú, no iní vôbec. A Way Out je však hrou, ktorá co-op vyložene vyžaduje. Počas celého času tak máte na obrazovke Split-screen a sledujete príbeh oboch protagonistov súčasne. No a tento experiment EA a Hazelight Studios zjavne vyšiel.

Aj keď nejde o bezchybnú hru, rozhodne oplýva istými kvalitami, čo sa premietlo aj do celkových predajov. EA predikovali hre iba 900,000 predaných kópií a to za celý jej pobyt na trhu. Avšak toto číslo sa podarilo dosiahnuť už za necelé tri týždne od jej vydania. Ak by vás zaujímali konkrétne čísla, EA mali v kolónke odhadov zaznačených 203 000 predaných kusov behom prvého týždňa a 894 000 dokopy.

Na prestížnom portáli Metacritic sa hra drží na 79% a user score na 8,3/10. V našej recenzii si odniesla dokonca o štipku lepšie číslo 85%. Hlavným problémom titulu je slabšia znovuhrateľnosť a nedotiahnuté hádanky, jej hlavnou devízou sú však silné postavy a filmovo podaný príbeh.

Komentuj!