Register

A password will be e-mailed to you.

Survival titul Raft sme si donedávna mohli stiahnuť úplne zdarma. Nejednalo sa ale o plnohodnotnú verziu titulu, no skôr šlo o akúsi alpha verziu. Najnovšie však bude titul pridaný prostredníctvom Early Access aj na platformu Steam. 

Šíre more, na míle ďaleko žiadna živá duša, no a osamelá plťka, ktorá bude vašim jediným útočiskom v bezútešnom mori. Približne takto by sa dal popísať tento survival titul. Ocitnete sa v ňom celkom pochopiteľne na mori bez akejkoľvek pomoci. Z trosiek, ktoré občas okolo vás prechádzajú, musíte získať užitočné suroviny, z ktorých si vyrobíte základné komponenty, kľúčové pre vaše prežitie. Neskôr začnete loviť ryby, no musíte aj odrážať útoky krvilačných morských predátorov, žralokov. Postupným stavaním sa neskôr môže z maličkej plte stať obrovská pevnosť na mori. V titule Raft je navyše prítomná aj kooperácia, ktorá vám umožňuje prežívať aj s kamarátmi. No neznie to skvelo?

Titul bol už pridaný do virtuálneho obchodu na platforme Steam. Zakúpiť sa, žiaľ, ešte nedá, no my už vieme, že jeho cena bude stanovená na rovných 20 euro. Raft si prostredníctvom Steamu budeme môcť zahrať už 23. mája 2018, no zatiaľ len prostredníctvom Early Access. Tešíte sa na toto morské dobrodružstvo?

Komentuj!