Register

A password will be e-mailed to you.

Final Fantasy XV, predminuloročný hit, ktorý nedávno dorazil aj na PC, je zatiaľ posledný titul tejto veľkej hernej ságy. Čakanie na pätnástku po takmer dekáde sa oplatilo a vyzerá to tak, že fanúšikovia sa herného sveta Eos nevedia nabažiť.

Isté je, že nabažiť sa nevedia ani vývojári zo Square Enix. Po niekoľkých DLC, ktoré za tak krátku dobu stihli vydať, oznámili ďalšie doplnky do základnej hry. Dva z týchto balíčkov budú určené pre online časť titulu, kde má byť hlavným lákadlom  bohatá ponuka úpravy postáv. Prvý zo spomínaných DLC balíkov má doraziť už v lete, kedy ho v zime bude nasledovať druhý.

Zaujímavejšou správou avšak je DLC, ktoré ma pridať štyri ďalšie príbehové epizódy. Tie majú byť zamerané na vedľalšie postavy. Rozpis sľúbených kapitol je následovný:

  • Episode I: Ardyn – “The Conflict of the Sage” – V prvej epizóde sa hráč vžije do kože Ardyna známeho zo základnej hry a bude sledovať jeho príbeh.
  • Episode Side Story: Aranea – “The Beginning of the End” – Nasledujúci príbehový doplnok nám bližšie priblíži príbehove pozadie Araney Highwind, ktorú si hráči môžu takisto pamätať zo základnej hry.
  • Episode II: Lunafreya – “The Choice of Freedom – Táto epizóda sa zameriava na Noctisovu vyvolenú, princeznú Lunafreyu, ako bojuje pre záchranu toho, koho miluje.
  • Episode III: Notics – “The Final Strike” – Posledná epizóda bude venovaná opäť hlavnému predstaviteľovi Noctisovi. Ako názov napovedá, epizóda vyobrazí “boj Noctisa za lepšiu budúcnosť ľudstva”.

Square Enix má s Final Fantasy XV ešte veľké plány, rozhodne sa ju nehodlá odložiť k ľadu. Ak ste náhodou tomuto skvelému japonskému RPG nedali šancu, možno vás presvedčí naša recenzia.

Komentuj!