Register

A password will be e-mailed to you.

O veľmi nádejne javiacom sa titule s názvom Vampyr sme vás už viackrát informovali. Titul nám bol po prvýkrát predstavený ešte v roku 2015. Odvtedy sa dočkal množstva gameplay videí, či dokonca vlastného štvordielneho webseriálu zaoberajúceho sa vývojom samotného titulu. No a dnes, len dva mesiace pred vydaním, tu máme oficiálny príbehový trailer.

Ak by ste opäť náhodou zabudli, čo by ste mali od titulu Vampyr očakávať, tak si to len v krátkosti pripomenieme. Svižné súboje, dažďom zaplavený Londýn, no a v neposlednej rade aj upírskeho hrdinu, ktorého smäd po krvi budete musieť ukojiť. Za celým titulom, pritom stojí štúdio DONTNOD Entertainment, čo je štúdio, ktoré vyvíjalo úspešný titul Life is Strange, ktorý si zakladal na zaujímavom príbehu a silných emocionálnych momentoch. Zatiaľ to vyzerá tak, že i Vampyr bude mať v tomto ohľade čo ponúknuť.

Celý trailer sa nesie v duchu jedného veľkého rozhodnutia. Stanete sa upírom, ktorý bude ľuďom pomáhať a zachraňovať ich alebo budete tá krvilačná beštia, akú poznáme z klasických legiend a povestí? To potvrdzujú aj záverečné slová traileru. “Stojíme na pokraji. Zamýšľam sa nad tým, čo bude na konci. Túžba po krvi alebo pomoc ľuďom?”.  Odpoveď na túto otázku sa dozviete už 5. júna 2018, nakoľko to je dátum vydania titulu. Vampyr si budú môcť zahrať majitelia PC a konzol PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!