Register

A password will be e-mailed to you.

A je to tu. Vydavateľská spoločnosť Activision nám oficiálne potvrdila vylepšenú trilógiu Spyro Reignited Trilogy. Kedy a na akých platformách si znova zahráme za tohto fialového dráčika?

Po sérii rôznych únikov bolo Activisionu zrejmé, že herný svet o titule Spyro Reignited Trilogy vie, a tak oficiálne oznámenie titulu na seba nenechalo dlho čakať. Remake bude obsahovať nasledovné tri tituly – Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! (u nás Spyro 2: Gateway to Glimmer) a chýbať nebude ani Spyro: Year of the Dragon. Samotná trilógia ponúkne moderný grafický kabát, vylepšené ovládanie, prepracované animácie a chýbať nebude aj vylepšený soundtrack.

Na hre pracujú vývojári zo štúdia Toys for Bob, ktorí nám v minulosti priniesli napríklad Pandemonium!, niekoľko hier zo série Skylanders, no majú na starosť aj port Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy pre Nintendo Switch. Pred oficiálnym oznámením sa čakalo, že Spyra majú na starosť Vicarious Visions (autori minuloročného Crasha), štúdio však pravdepodobne pracuje na zatiaľ neoznámenom, no očakávanom pokračovaní Crasha Bandicoota. Spyro Reignited Trilogy vychádza 21. septembra 2018 na PlayStation 4 a Xbox One. Na záver tu ešte máme porovnanie vizuálu pôvodnej hry a novinky.

Zdroj obrázku: onlysp

Komentuj!