Register

A password will be e-mailed to you.

Square Enix, gigant ktorý sa preslávil najmä svojimi JRPG hrami ohlásil západný dátum vydania pre Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. Ide už o jedenáste priame pokračovanie JRPG klasiky, ktorej počiatky siahajú ešte do 8-bitových dôb. 

Dragon Quest XI bola v krajinách vychádzajúceho slnka vydaná už nejaký ten piatok dozadu. Avšak, pre Japoncov typické oneskorenie má v tomto prípade opodstatnenie.  Na lokalizácii sa tvrdo pracuje a fanúšikovia série, ktorá stála pri zrode JRPG žánru sa majú na čo tešiť.

Verzia pre európske a americké publikum nebude len klasickým portom s lokálnymi titulkami. Dočkáme sa viacerých zmien, ktorých úlohou bude priblížiť Dragon Quest univerzum ešte širšiemu publiku. Dočkáme sa anglického dabingu a prerobeného užívateľského rozhrania do viac “západného” štýlu.

Zmenia sa aj niektoré herné prvky – pridá sa napríklad šprint a pohľad z prvej osoby. Skalných fanúšikov série poteší aj prítomnosť hard módu pomenovaného Draconian Quest. Hra by v našich končinách mala vyjsť už túto jeseň, konkrétne 4. septembra na PlayStation 4 a PC.

Komentuj!