Register

A password will be e-mailed to you.

Známy internetový obchod Humble Bundle ponúka po určitej dobe znova hru zadarmo. Tentokrát ide o prelomový diel známej a dlhoročnej série F1, ktorá je tu s nami už od roku 2000. Hru F1 2015 vytvorilo znovu osvedčené štúdio Codemasters.

F1 2015 sa odlišuje od svojich predchodcov hlavne tým, že využíva úplne nový engine, ktorý vývojárom umožnil omnoho reálnejšie spracovať kolízie a výrazne vylepšil zákulisné dianie počas celých pretekov. Hra tentokrát neobsahuje režim kariéry, ale na oplátku obsahuje možnosť zahrať si celú sezónu v kooperácii s kamarátmi v multiplayeri. Novinku v sérii predstavuje aj nový režim Pre Season, v ktorom si môžete vyskúšať riadenie monopostov v reálnejších podmienkach. Samozrejme F1 2015 obsahuje aj klasické režimy ako časovka, rýchle preteky, spolu s možnosťou prejsť si celú sezónu 2015 v úlohe hociktorého pretekára. V neposlednom rade obsahuje ako bonus tiež kompletnú sezónu 2014.

Akcia skončí za približne 2 dni. Získate ju na tomto odkaze. Avšak je treba si kľúč aktivovať na svojom Steam účte do štrnástich dní, inak nebude funkčný.

Komentuj!