Register

A password will be e-mailed to you.

Ubisoft a Massive Entertainment ohlásili prednedávnom, že pracujú na druhom pokračovaní Tom Clancy’s: The Division. Viac detailov o novej hre sa máme dozvedieť na tohroročnej E3. Avšak aj hráči pôvodnej verzie sa môžu tešiť na novinky.

Čakajú na nich nové Global Eventy, či rozšírenie možností získať Classified sety. Hráči na Xbox One X dostanú patch s podporou 4K a PC hráči zas dlho sľubovanú podporu Nvidia Ansel. Tú malo pritom Tom Clancy’s: The Division dostať už pri ohlásení funkcie pred takmer dvoma rokmi. Mnohí už nedúfali, že sa tejto funkcie dočkajú. Jediné ospravedlnenie pre Massive Entertainment bolo, že sa o hru ukážkovo starali a starajú dodnes v iných smeroch.

Pre tých, čo nevedia, čo je Ansel, jedná sa o súčasť Nvidia Gameworks, je to nástroj na tvorbu screenshotov, ktorého poslednú, januárovú verziu sme testovali aj my. Umožňuje voľný pohyb kamery, zmeny rozlíšenia, úpravy farieb, nasvietenia scény, či pridávanie rôznych filtrov. To všetko, samozrejme, bez HUD, ostane len čistý obraz. Zasnežený New York dostane nový rozmer už v júli, kedy bude podpora Ansel pre Tom Clancy’s: The Division oficiálne spustená.

Presne plánovanie vydávania noviniek pre Tom Clancy’s: The Division nájdete na oficiálnych stránkach.

Komentuj!