Register

A password will be e-mailed to you.

V poslednej dobe to vyzerá tak, že budovateľské hry nabrali nový dych. Ich fanúšikovia totiž mali za posledné roky možnosť vyskúšať si hneď niekoľko kvalitných kúskov s rôznorodou tematikou. Jedným z najviac vyprosených zasadení v rámci žánru bol aj svet dinosaurov. Ten sa stane realitou v najnovšom počine štúdia Frontier Developments, Jurassic World Evolution.

Ako sme spomínali vyššie, fanúšikov hier, kde hlavnou úlohou je budovanie pomyselných komplexov, je na svete neúrekom. Avšak dovolíme si tvrdiť, že fanúšikov značky Jurský Park, či už v knižnej alebo filmovej podobe, je možno ešte viac. Dokážeme si predstaviť, ako tieto dva tábory museli zajasať, keď Frontier Developments ohlásilo budovateľskú hru zo sveta Jurského Parku.

Doteraz bolo známe iba to, že Jurassic World Evolution mal vyjsť niekedy v polovici tohto roka. Najnovšie leaknuté informácie však prezrádzajú presný dátum vydania, ktorý je stanovený na 12. júna 2018. Na oficiálne potvrdenie si však budeme musieť počkať. Hra zatiaľ vyzerá naozaj dobre a dodávame, že bude dostupná ako na PlayStation 4 a Xbox One, tak aj na PC.

 

Komentuj!