Register

A password will be e-mailed to you.

Zlatý vek pirátov sa nezadržateľne blíži. Vydáme sa na moria hľadať bohatstvo, slávu a moc. Vydáme sa bojovať so zradným oceánom a ešte zradnejšou chuťou na sud rumu v podpalubí. Vydáme sa plieniť, rabovať a ničiť sny iných hráčov, vydáme sa na lov legendárneho Krakena. A Rare nám preto prináša dve nové videá z ich blížiaceho sa pirátskeho dobrodružstva Sea of Thieves.

Prvé video je oficiálny Sea of Thieves gameplay launch trailer. Ukazuje nám v krátkom zostrihu námorné boje, úpravy lode aj hráčov, či naháňačku s úbohým prasiatkom. A ukáže sa aj Kraken, ktorý pôsobí veľmi impozantne a jeho skolenie bude pravdepodobne vyžadovať kooperáciu mnohých lodí a hráčov.

Druhé video ukazuje už detailnejšie možnosti Sea of Thieves. Vidíme napríklad pre aké frakcie môžu hráči plniť úlohy, akým spôsobom môžete upravovať vzhľad svojej postavy a lode, alebo aké druhy hádaniek a nepriateľov v hre môžeme očakávať. Naznačuje nám aj, o čom bude end-game obsah, ku ktorému sa dostaneme, keď dosiahneme status pirátskej legendy. Budeme sa vydávať na čoraz komplexnejšie plavby a hľadať smrtonostnejších nepriateľov. To všetko v neustálom boji o život s iným hráčmi. Alebo sa môžete všetci stretnúť v krčme, zahrať si a zaspievať, čosi popiť. Voľba bude na hráčoch.

Pre pripomenutie, Sea of Thieves vychádza 20. marca 2018 pre Xbox One a PC (len pre Windows 10). Cena je stanovená na 59,99 €, ale môžete využiť možnosť hru hrať aj v rámci služby Xbox Game Pass, do ktorej Microsoft plánuje vydávať svoje first party tituly hneď v deň vydania. Mesačné predplatné stojí len 6,99 €.

Môžete si prečítať aj naše dojmy z hrania bety, alebo si pozrieť vo videu nižšie naše vlastné malé dobrodružstvo vo svete Sea of Thieves.

Komentuj!