Register

A password will be e-mailed to you.

Titul The Crew 2 bol predstavený na minuloročnej E3 konferencii a odvtedy sme o ňom v podstate veľmi nepočuli. To sa však zmenilo predvčerom, kedy bol spustený uzavretý alpha test titulu. A dlho na seba nenechalo čakať ani prezradenie dátumu vydania. 

Pokiaľ by ste nepoznali predchodcu tohto pretekárskeho titulu, tak si ho v krátkosti pripomenieme. Ambiciózny The Crew sa k hráčom dostal ešte v roku 2014, avšak jeho prijatie bolo rozporuplné. Na jednej strane si recenzenti a vlastne aj bežní hráči pochvaľovali rozmanitosť úloh, úžasný pocit z arkádovej jazdy a aj obrovskú mapu, ktorá navyše pôsobila veľmi živo. Na strane druhej tu boli nešťastné online funkcie, ktoré zrážali hru dole. Najviac sa hráči sťažovali na nutnosť byť neustále online a na zakomponovanie mikrotransakcií.

Pokračovanie sa má niesť v podobnom duchu ako predchodca. Opäť môžete očakávať adrenalínové pretekanie v krásne spracovanej Amerike s tým rozdielom, že tentokrát sa dostanete aj do vzduchu a na vodu. Budete teda ovládať aj lode a lietadlá, čo rozhodne znie ako zaujímavý nápad. Autori ďalej prisľúbili aj vylepšenie jazdného modelu a krajší vizuál. O online funkciách sa zatiaľ nehovorilo.

Samotné vydanie je stanovené na 29. júna 2018, pričom hru môžete očakávať na PC a konzolách PlayStation 4 a Xbox One. V priebehu nasledujúcich mesiacov sa dočkáme aj beta testu.

S dátumom vydania bola ohlásená aj špeciálna edícia, ktorá nesie názov Motor Edition. Pri jej zakúpení si titul budete môcť zahrať o tri dni skôr než bude sprístupnený ostatným hráčom, čiže už 26. júna 2018. Súčasťou budú rôzne virtuálne bonusy a aj všetky budúce rozšírenia. Z fyzických vecí sa môžete tešiť na poznávaciu značku The Crew 2, steelbook, mapu herného sveta a 4 nálepky. Cena tejto edície zatiaľ nie je stanovená.

 

Komentuj!