Register

A password will be e-mailed to you.

Vydavateľská spoločnosť Square Enix aktualizovala web stránku Tomb Raider, ktorá po novom oznamuje čas, kedy dôjde k veľkému odhaleniu noviniek o Rise of the Tomb Raider. Stránka je strohá, avšak predsa poskytuje potrebné informácie.   

Stránka tombraider.com s abstraktným obrázkom poukazujúcim pravdepodobne na tieň z názvu samotnej hry a dátumom “March 15th, 2018 6:00AM PDT” zrejme láka na odhalenie titulu verejnosti.  Zajtra o 14:00 nášho času sa teda konečne dočkáme novinkovej nádielky o pripravovanom Shadow of Tomb Raider. Malo by ísť o posledný diel trilógie pojednávajúcej o počiatkoch dobrodružstiev Lary Croft. Ako názov napovedá, pôjde zrejme o temnejší príbeh, než tomu bolo v prípade predošlých častí.

Tento dátum však pravdepodobne nie je úplne náhodný, v rovnaký deň totiž bude mať premiéru aj film Tomb Raider, ktorý by mal mať príbehové previazanie na aktuálnu hernú trilógiu o najznámejšej vykrádačke hrobiek.

Aj keď sa zo zmienenej stránky zatiaľ veľa nedozvedáme, našli sa ľudia, ktorý sa pozreli na HTML kód stránky, ktorý toho napovedá omnoho viac. V kóde je ukrytý presný dátum vydania novej hry, a to 14. september 2018. Predošlé dohady o tom, že nový Tomb Raider stihne vyjsť do konca roka sa týmto potvrdzujú. Hru očakávame klasicky na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroje: tombraider.com, DSOG

Komentuj!