Register

A password will be e-mailed to you.

Už dlhšie sme tu nemali žiadnu súťaž, a tak je načase to zmeniť. Aby sme vás trochu navnadili na súťaž, ktorá príde koncom mesiaca, teraz si zahráme o výborný horor Resident Evil VII biohazard, ktorý síce nie je úplnou novinkou, no mnoho z vás ho mohlo minúť.

V hre je promo verzia pre PlayStation 4, z ktorej sme Resident Evil VII: biohazard recenzovali. Titul vám určite nemusíme predstavovať, no ak náhodou neviete, o čo v najnovšom pokračovaní dlhoročnej série ide, zamierte do našej recenzie. Okrem hlavnej hry si môžete zadarmo stiahnuť rozšírenie Not a Hero, v ktorom si hlavnú úlohu strihol starý známy Chris Redfield. A ak by to stále nebolo dosť, k dispozícii je aj ďalšia várka rozšírení, z ktorých si pozornosť zaslúži najmä príbehový prídavok End of Zoe.

Pre zaradenie do zlosovania je potrebné dať verejne zdieľať status (aby sme ho pri kontrole videli) na našej FB stránke odkazujúci na súťaž, a taktiež dať na súťažný status like. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť, môžete získať tento titul takmer bez námahy.

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 13. marca 2018 do 16. marca (vrátane), 23:59 hod.. Meno výhercu zverejníme v nasledovných dňoch.

Komentuj!