Register

A password will be e-mailed to you.

V našom nedávnom článku sme vás informovali o úniku informácií, ktoré naznačovali, že nový prírastok do série Battlefield by sa mal odohrávať počas II. svetovej vojny. V týchto dňoch však prišlo k ďalšiemu leaku. Podľa RPG dizajnéra a autora rôznych noviel a komixov Jeffa Grubba by sme si rovnako ako v Battlefield 1 mali zahrať z pohľadu viacerých postáv, čo zverejnil v rozhovore s indie vývojárom, ktorý používa nick VentureBeat.

Upozorňujeme, že táto informácia je stále neoficiálna, ale Jeff Grubb mal už predtým pravdu o iných podrobnostiach ohľadom hry Battlefield 5. Takže podľa neho tentoraz budeme môcť zažiť II. svetovú vojnu z pohľadu Nemcov, čo však zároveň neznamená, že na tom bude založená celá kampaň.

Pravdou je, že už prešla dostatočne dlhá doba na to, aby sa séria Battlefield znova ocitla v prostredí druhej svetovej vojny. Posledná hra zo série, ktorá sa odohrávala v tomto časovom období, vyšla ešte v roku 2002 pod názvom Battlefield 1942.

Musíme si však ešte počkať na oficiálne informácie z prostredia Electronic Arts, alebo vývojárskeho štúdia DICE. Dúfajme, že Battlefield V nebude mať rovnaký osud ako Star Wars: Battlefront 2, ktorého potenciálny úspech bol zarazený prílišným používaním mikrotransakcií.

Komentuj!