Register

A password will be e-mailed to you.

V poslednej dobe to už možno chvíľami vyzerá tak, že väčšina domácich informácií herného sveta sa točí ohľadom českého titulu Kingdom Come: Deliverence. Inak na tom nie je ani náš web a ako sme vás niekoľkokrát, informovali, titul je veľmi úspešný ako u nás tak aj v zahraničí.

Informácia, že toto realisticky poňaté stredoveké RPG nesie prívlastok najdrahšieho počinu v oblasti českého zábavného priemyslu, je von už nejaký ten piatok. Vývoj je pokrytý, keďže ako spomíname, hre sa darí – až tak že prekonala hranicu viac než milióna predaných kusov.

V posledných dňoch vyplávala na povrch nová, zaujímavá informácia. Warshorse Studios stojace za týmto skvelým titulom si náklady na celkový vývoj spočítali a konečný výsledok uverejnili v prestížnom magazíne Forbes. Najdrahšia česká hra stála takmer 750 miliónov českých korún, čo je v prepočte niečo okolo tridsiatich miliónov eur.

Kingdom Come Deliverance Performance Optimizations

To v porovnaní s ostatným AAA titulmi nie je veľa, lenže dielo Dana Vávry sa nikdy neprezentovalo ako vyložene mainstreamová hra. Kingdom Come: Deliverance je osobité RPG ktoré si vašu pozornosť určite zaslúži. Ak ste z nejakého dôvodu prešvihli našu recenziu, máte možnosť si ju prečítať na tomto odkaze.

Komentuj!