Register

A password will be e-mailed to you.

Prvý diel zombie akcie State of Decay vyšiel ešte v roku 2013. Ten si budú pamätať nielen majitelia vtedajších Xboxov, ale aj PC hráči, kde titul vyšiel o niečo neskôr. Fanúšikovia si myšlienku survival aspektu tejto hry zamilovali a s napätím očakávali pokračovanie.  My už vieme, že to by malo vyjsť behom mája.

Autori tejto survival akcie majú jasný zámer – osloviť fanúšikov prvého dielu a priviesť ich do späť do tohto herného sveta. Tvrdia, že post-apokalyptický svet dvojky bude väčší, nebezpečnejší a fanúšikovia si v ňom nájdu všetko čo len chcú. Survival aspekt by mal byť zakomponovaný v ešte o niečo väčšej miere ako predtým. To by sa malo odraziť na ešte väčšej závislosti na spolupráci medzi jednotlivými hráčmi.

State of Decay 2 by mal vyjsť už 22. mája 2018. Ohlásená je klasická edícia ktorá by sa mala pohybovať na cenovej úrovni 29.99 €. Pre skalných fanúšikov bude k dispozícií aj ultimátna edícia s cenovkou 49,99 €. Sequel tejto kooperatívnej akcie bude dostupný na PC a Xbox One prostredníctvom služby Xbox Play Anywhere.

Komentuj!