Register

A password will be e-mailed to you.

Začínajú sa objavovať neoficiálne informácie, že nový diel série Battlefield bude umiestnený do obdobia druhej svetovej vojny. Aký je postoj štúdií EA a DICE?

Asi by bolo naivné myslieť si, že Battlefield zavesí po vydaní posledného dielu zbrane na klinec. Nového prírastku by sme sa mali dočkať už tento rok a to pravdepodobne v októbri. Otázne je však, na aké bojiská sa spolu pozrieme.

Ak si sčítame všetky premenné, najreálnejšie sa javí obdobie druhej svetovej vojny – teda návrat ku koreňom. Pravda však môže byť niekde úplne inde, no dávalo by to zmysel aj z časového hľadiska – pretože ako vieme,  po prvej svetovej vojne, ktorú sme si mohli prežiť na vlastnej koži v Battlefield 1, nasledovala druhá svetová vojna.  Na reddite sa už objavil nový obrázok, ktorý naznačuje pokračovanie.

Tieto fámy potvrdzujú aj portály GamesBeat aj US Gamer. Tí sa údajne dopočuli aj o lootboxoch, ktoré by však mali byť výhradne kozmetické. Väčší dôraz by sa mal klásť na úpravu vojakov, ktorá má by mala byť najprepracovanejšia spomedzi všetkých dielov série Battlefield. Nuž, uvidíme s čím nakoniec vyrukuje EA v spolupráci s DICE, ktorí zatiaľ nič oficiálne nepotvrdili.

Komentuj!