Register

A password will be e-mailed to you.

Pripravte si peňaženky, Square Enix totiž prináša na Steame veľký výpredaj svojich hier. Zľavy idú až do 85% a niektorým ponukám sa naozaj nedá odolať. Výpredaj potrvá celý víkend.

Prednedávnom sme mali na Steame výpredaje k príležitosti čínskeho nového roka, samotný Square Enix mal výpredaj na Humble Store, no zľavové šialenstvo sa nekončí, skôr naopak. Tentokrát máte možnosť doplniť si knižnicu Square Enix hier priamo na Steame a to za veľmi nízke ceny.

Napríklad z novších počinov je v ponuke Nier: Automata v zľave 50%, možete ju tak mať za 29,99 €. Prequel Life is Strange s podtitulom Before the Storm je v zľave 42% a cena klesla na 9,85 €. Posledné pokračovanie Deus Ex série, Mankind Divided, je za neodolateľných 5,99 € so zľavou až 80%.

Square Enix ponúka aj zľavu 50% na väčšinu Final Fantasy titulov, ceny sa pohybujú od 6,45 € do 19,99 €. V ponuke sú aj série Tomb Raider, Thief alebo Soul Raver. Z veľkých klasík tu nájdete Dungeon Siege alebo Daikatana, obidve za necelé euro. Celú ponuku nájdete na tomto odkaze.

V zľave je teda skutočne pestrá ponuka žánrov a za veľmi príjemné ceny, je z čoho vyberať. Príjemné nakupovanie.

Komentuj!