Register

A password will be e-mailed to you.

Tento týždeň vyšiel nový titul od autorov výborne prijatej vesmírnej rogue-lite FTL: Faster Than Light. V Into the Breach sa postavíte so skupinkou meka bojovníkov v taktických ťahových súbojoch armáde gigantických príšer známych ako vekovia, inšpirovaných japonským žánrom kaiju. 

Pri príležitosti vydania hry majú online distribúcie GoG, Humble aj Steam pripravenú špeciálnu akciu. Pri kúpe Into the Breach dostanete zadarmo aj bonus v podobe FTL: Faster Than Light. Vychutnať si tak môžete naplno obe hry. Cez deň môžete bojovať za záchranu ľudstva proti veľkým škaredým monštrám. V noci uvítať náruč chladného vesmíru ako kapitán vlastnej lode s dôležitým poslaním.

Akcia je platná do 6. marca 2018 na všetkých troch platformách. Zatiaľ čo na GoGu je cena 12,69 €, na Humble ušetríte ešte 20 centov navyše (viac, pokiaľ máte predplatený Humble Monthly) a získate aj kľúče na aktiváciu hry cez službu Steam. Táto akcia je dostupná aj priamo na Steame, no cena vyššia – 14,99 €. Samozrejme, pokiaľ už FTL: Faster Than Light máte, môžete novú kópiu darovať známemu.

Komentuj!