Register

A password will be e-mailed to you.

Blizzard Entertainment oznámil nový rok pre svoju kartovú online hru HearthStone. Po roku Mamuta teda nastupuje rok Havrana. Ako sa to premietne do praxe? 

Blizzard pri zavedení módu Standard oznámil, že každý rok sa bude niesť v inom duchu. Po roku Mamuta teda prichádza rok Havrana. V praxi to bude znamenať niekoľko zmien.

Najvýraznejšie sa týkajú hlavne kariet. Niektoré odrotujú, no nahradia ich iné – nové. Medzi sety, ktoré sa zaradia do Wildu budu patriť Whispers of the Old Gods, One night in Karazhan a Mean Streets of Gadgetzan. Tam prejdú spolu s týmito setmi aj tri základné karty hry – Ice Block, Coldlight Oracle a Molten Giant.

Súčasne sa predstavia aj tri nové sety, ktoré budú obsahovať 130+ kariet a obsah pre jedného hráča. Detaily o nových setoch zatiaľ nie sú známe, no niečo naznačuje obrázok pod týmto odstavcom.

Nový rok tiež prinesie “in-game” turnaje, ktoré si podľa spoločnosti Blizzard prialo mnoho hráčov. Zaviesť by sa mali približne v lete. Pribudne i nový hrdina – druidka Lunara, dcéra Cenária. Tú získate po prvých 10 výhrach v spomínanom móde Standard. Viac detailov zatiaľ nie je k dispozícii a dočkáme sa ich zrejme až tento piatok, kedy je na programe live stream spoločnosti Blizzard.

Komentuj!