Register

A password will be e-mailed to you.

Ku hre Total War: Rome II, ktorá vyšla ešte v roku 2013, chystajú tvorcovia zo štúdia The Creative Assembly nový DLC balíček. Ten bude niesť názov Desert Kingdoms Culture Pack. Budeme si v ňom môcť zahrať za štyri nové frakcie s unikátnymi druhmi jednotiek.

Vývojársky tím The Creative Assembly vydal ešte koncom minulého roka DLC balíček pre Total War: Rome II, ktorý niesol názov Empire Divided. Ten nás zaviedol do tretieho storočia nášho letopočtu, ktoré bolo pre Rímsku ríšu v mnohých ohľadoch kritické. V tomto novom balíčku však vnútorné rozpory Rímskeho cisárstva opustíme. Spoznáme kráľovstvá Kúš, Sába a Nabatea patriace do africko-arabskej subkultúry. Posledná frakcia, Masaesylovia, sú pôvodom z Numídie.

Tieto frakcie si sú kultúrne podobné. Každá z nich však bude obsahovať vlastné jednotky a mať iné vojenské výhody, či strom technológii. Všetky nové kráľovstvá však spájajú následovné rysy: ich bojovníci budú mať bonus k morálke pri boji na púšti a tešiť sa budú môcť z bonusového príjmu z poľnohospodárstva. Avšak, “zakorenené” tradície im dávajú postih k rýchlosti výskumu.

Neskôr bude dostupná aj nová bezplatná aktualizácia, ktorá prinesie nové, ženské hrdinky, Kleopatru a Teutu. Nový balíček vyjde 8. marca 2018 a bude stáť necelých deväť euro.

Komentuj!