Register

A password will be e-mailed to you.

Aj keď máme stále ešte len február, Microsoft nám už predstavil novú nádielku hier určenú pre majiteľov Xbox Live Gold. Čo môžeme očakávať v marci 2018 na našich Xboxoch?

Ako prvý titul na Xbox One sa nám prestaví ďalší diel série Trials s názvom Trials of The Blood Dragon. V ňom sa bude kombinovať klasická pretekárska hrateľnosť série Trails s vizuálom vychádzajúceho zo standalone titule Far Cry 3: Blood Dragon.

Ďalší titul pod názvom Superhot síce disponuje minimalistickou grafikou, ale všetko to kompenzuje nápad, v ktorom sa svet hýbe, len ak sa hýbe samotný hráčKaždý nepriateľská rana ale znamená istú smrť.

Na Xbox One a Xbox 360 si môžete zahrať Brave: The Video game, ktorá nasleduje kroky svojej animovanej predlohy od štúdia Pixar. Hlas hlavnej hrdinke, tak ako aj vo filme, znova prepožičala škótska herečka Kelly Mcdonald.

Posledný titul na Xbox One a Xbox 360 Quantum Conundrum potrápi vaše mozgové závity, keďže sa jedná o logickú záležitosť videnú z pohľadu prvej osoby v štýle úspešného Portalu od štúdia Valve.

Ako sa vám pozdáva marcová ponuka Xbox Live Gold?

Komentuj!