Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávno nám autori z nemeckého štúdia Phantom 8 Studio ponúkli demoverziu k ich pripravovanej a mnohými očakávanej prvotiny s názvom Past Cure. My sme sa na ňu pozreli a rozhodli sme sa vám ponúknuť aj komentované Let’s play video.

Past Cure sme si predstavili v jednej z našich predchádzajúcich noviniek. Ak by sme si ho chceli v krátkosti pripomenúť, tak sa jedná o akýsi druh psychologického thrilleru, v ktorom sa budú prelínať dva svety. Tým prvým bude, pochopiteľne, skutočný svet v ktorom žije aj hlavná postava menom Ian a ten druhý bude svet snov. Podľa slov autorov nebude ľahkou úlohou rozlíšiť tieto svety. Autori ďalej sľubujú nielen množstvo pästných súbojov, ale aj súboje so strelnými zbraňami a v neposlednej rade aj stealth pasáže.

Demoverzia ponúka približne 40 minút hry. Nesústreďuje sa na akčnú stránku titulu, ale skôr na vykreslenie atmosféry pravdepodobne snového sveta. Autori si pre vás pripravili množstvo rozlične náročných hádaniek a mnoho nezodpovedaných otázok. Práve logické hádanky sú pomerne príjemným prekvapením, nakoľko sa nimi autori až tak nepýšili. Komentované video hovorí samé za seba.

Ak vás titul zaujal, tak nezúfajte nakoľko deň jeho vydania už prakticky klope na dvere. Past Cure vychádza už 23. februára 2018 a to na Xbox One, PlayStation 4 a samozrejme, aj PC.

Komentuj!