Register

A password will be e-mailed to you.

Novovydaný titul Kingdom Come: Deliverance si prešiel počas svojho dlhoročného vývoja hneď niekoľkými neľahkými skúškami. A bola by škoda, keby sa hráčska obec nedozvedela viac o tejto tŕnistej ceste. 

Dokument príznačne nazvaný Epilogue: Kingdom Come: Deliverance je projekt YouTube kanálu Vortex. Tento český kanál sa venuje dianiu v hernom priemysle už nejeden piatok a v tejto dobe sa celá činnosť kanálu zameriava na vyššie zmienený dokument.

Jirka Bigas, Zdeněk Princ a Petr Strecker, známy najmä z webu hrej.cz, ktorí prevádzkujú Vortex, vás vo svojom videoprojekte prevedú štúdiom Warhorse počas posledných dňoch pred vydaním hry. Keďže so štúdiom strávili necelý mesiac, o blízky pohľad do útrob štúdia, poprípade o všetky detaily spojené s vydávaním takto ambiciózneho titulu snáď nebude núdza.

Na projekte sa podľa príspevkov redaktorov na sociálnych sieťach intenzívne pracuje a tak nám neostáva nič iné len čakať. Dokument by mal byť vydaný každú chvíľu.  Kingdom Come: Deliverance sme inak zrecenzovali aj u nás a pokiaľ vám naša recenzia náhodou ušla, prečítať si ju môžete na tomto odkaze.

 

 

 

Komentuj!