Register

A password will be e-mailed to you.

The Elder Scrolls bez kúziel, vyvíjaný našimi českými susedmi je tu. Titul Kingdom Come: Deliverance oficiálne vyšiel včera a tak sa spolu pozrime, ako sa hre darí v recenziách na zahraničných weboch.

Hneď na začiatok uvedieme, že Kingdom Come: Deliverance zanecháva v recenzentoch zmiešané pocity, čo sa odráža aj na číselných verdiktoch jednotlivých webov. Tie sú naozaj rôznorodé a pochybujú sa od podpriemerných hodnotení až k absolútnym číslovkám.

Napríklad web TheSixthAxis, ktorý dal titulu zatiaľ najnižšie hodnotenie 40%, označuje vo svojej recenzii Kingdom Come: Deliverance za ambiciózny titul, ktorý mal našliapnuté k obrovskému úspechu. Tieto ambície podľa vyššie spomínaného webu rúcajú všade prítomné bugy. Recenzia od webu Attack of the Fanboy, ktorý dal hre 50%, uvádza obdobné plusy a mínusy.

Talianská pobočka Eurogameru pridelila hre 80% a vychvaľuje najmä súbojový systém, kde sa medzi kladmi spomína i nutnosť hráča naučiť sa šermovať v hernom stredoveku. Gaming Nexus ktorý hre udelil hodnotenie 90% vtipne prirovnáva šermovanie mečom v hre k WASD gymnastike v praxi.

Percentuálne hodnotenia jednotlivých webov

Gaming Nexus – 90%

Game Revolution – 90%

GameSpew – 90%

Multiplayer.it – 89%

The Games Machine – 86%

Eurogamer Italy – 80%

IGN Italia – 75%

Cubed3 – 70%

Hardcore Gamer – 70%

Windows Central – 60%

Attack of the Fanboy – 50%

TheSixthAxis – 40%

PC verzia Kingdom Come: Deliverance ma na Metacritic priemerné hodnotenie 76%. Ako vidíme, pôrodné bolesti spájané s open world RPG hrami neobišli ani tento kúsok z dielne Warhorse Studios. Väčšina recenzií spomína, že hodnotenie hry sa postupom času môže priamoúmerne zvyšovať s počtom vydaných patchov.

Komentuj!