Register

A password will be e-mailed to you.

Keďže začiatok Čínskeho nového roku (16. február 2018) sa už nezadržateľne blíži, tak server GOG.com využil túto príležitosť k zahájeniu nového výpredaja. Pochopiteľne teda môžete očakávať mnoho zaujímavých zliav a dokonca je súčasťou výpredaja aj hra zadarmo. 

Tentokrát je zlacnených viac ako 900 titulov, pričom zľavy sa pohybujú od 15% až po 90%. Zlacnené tituly sa neustále menia a akcie sa veľmi rýchlo obmieňajú. Z tých zaujímavejších by sme radi spomenuli napríklad bojový titul od tvorcov DmC: Devil May Cry a teda Hellblade: Senua’s Sacrifice, ktorý pri 30% zľave môžete získať za 20.99 eura. Ak máte chuť na poriadnu dávku brutálnej akcie, tak vám môžeme odporučiť titul Shadow Warrior 2, ktorý pri 50% zľave môžete získať za 18,59 eura. A pokiaľ by ste mali záujem o trochu infantilného skákania, tak je tu pre vás titul Yooka-Laylee, ktorý taktiež pri 50% zľave môže byť váš za 20.09 eura. Celý tento ošiaľ potrvá až do 20. februára 2018 a tak budete mať dostatok času na premyslenie si vašej kúpy.

Pokiaľ máte radi klasické arkádové súboje, tak vás taktiež potešíme. GOG totižto rozdáva legendárny titul THE KING OF THE FIGHTERS 2002. Jedná sa o menej známu konkurenciu titulov ako napríklad Tekken či Street Fighter, avšak rozhodne ide o titul, ktorý za vyskúšanie stojí. Podľa recenzentov ponúka zábavný a hlavne rýchly bojový systém, veľké množstvo hrateľných charakterov a za zmienku určité stojí aj svojskejšie grafické spracovanie. Ak teda máte chuť na trochu arkádových súbojov a minuloročný Tekken vás už až tak nebaví, tak rozhodne dajte tomuto staršiemu titulu šancu. Táto akcia však, pochopiteľne, nepotrvá večne a titul bude k získaniu zdarma len do zajtrajšieho poobedia.

Komentuj!