Register

A password will be e-mailed to you.

S čínskymi výrobcami smartphonov sa v posledných rokoch roztrhlo vrece. Známe značky ako Apple, Samsung a im podobní výrobcovia majú čoraz väčšie problémy, nakoľko svojej čínskej konkurencii nedokážu cenovo konkurovať. A vo vodách cenovo dostupných, pritom parametrovo atraktívnych zariadeniach pláva aj výrobca Vernee.

Ten svoju púť začal v roku 2016, pričom si za ostatnú dobu dokázal získať priazeň nejedného zákazníka. Nedávno sa produkty Vernee dostali oficiálnou cestou aj na náš trh. V ponuke je hneď niekoľko telefónov, a to ako pre menej náročné publikum, tak i pre zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac. Nájde sa medzi nimi zariadenie, ktoré ponúka štyri fotoaparáty, 128GB vstavané úložisko, 6GB RAM, no samozrejme,  sú tu aj iné, parametrovo odlišné modely. Niektoré sú určené na prácu, iné skôr na zábavu, niektoré vsádzajú na atraktívny dizajn, prípadne na odolnosť, výber je len na potenciálnom zákazníkovi.

Ak sa nebudeme baviť o najlacnejších modeloch, zľaknúť by sa nemali ani najnovších hier, čo dokazuje aj priložené video, kde vidieť v akcii mobilnú verziu hitu PUBG. Ak hľadáte niečo cenovo dostupné a s naozaj dobrými parametrami, navštívte stránku oficiálneho e-shopu VerneeMobile.sk, kde si môžete prezrieť, čo čínsky výrobca ponúka.

Komentuj!