Register

A password will be e-mailed to you.

Vydanie titulu z dielne Warhorse Studios, Kingdom Come: Deliverance sa blíži. Ako je zvykom, predčasné kópie sa dostali do rúk rôznym herným novinárom, vďaka čomu vyplávali na povrch nové informácie.

Prvou zo spomínaných, tá menej radostná je samotná prítomnosť Day One patchu. Áno, tomuto nežiadúcemu trendu prepadlo aj dielo našich českých susedov. Zarážaujúca je aj veľkosť samotného updatu. Po prvom vložení disku do vašich PlayStation 4 konzol si hra od vás vyžiada stiahnutie 23 GB!

kingdom-come-deliverance-ps4-day-one-Patch-Download-Size-Is-23GB

Patch má zabezpečiť lepšie animácie v rozhovoroch, zlepšenie v oblasti interfacu a v neposlednom rade nám upraví súbojový systém a chyby v ňom. Štúdio tvrdí, že tento patch bude pre hráčov rozhodujúci. Na jednej strane je škoda, že aj Dán Vávra a jeho štúdio prepadlo trendu day one patchov a hlavne opravujúcich takto závažné aspekty hry. Avšak na druhej strane je rozhodne pozitívne, že na túto dôležitú záplatu nemusíme dlho čakať.

Taktiež bol zverejnený zoznam trofejí, poprípade achievmentov. Tie vyzerajú zaujímavo a v mnohých prípadoch pripomínajú klasické trofeje RPG hier. Avšak v určitých prípadoch nám názov, poprípade náplň daného achievementu dokáže vyčariť úsmev na tvári. Za zmienku stoja trofeje kedy sa budete musieť stať alkoholik, poprípade prejsť celú hru v celibáte. Zoznam všetkých trofejí nájdete napríklad aj tu.

O úspechu Kingdom Come: Deliverance nepochybujeme a Warhorse Sudios držíme palce. Na záver len dodávame, že hru už máme v redakcii, takže sa môžete tešiť na našu recenziu.

Komentuj!