Register

A password will be e-mailed to you.

Len nedávno sme sa dočkali odloženia a zároveň aj oficiálneho dátumu vydania Red Dead Redemption 2. Na povrch však vyplávali ďalšie informácie o tomto očakávanom westernovom titule. Čo teda môžeme od hry očakávať a na čo sa môžeme tešiť?

Red Dead Redemption 2 okrem hry pre jedného hráča ponúkne taktiež aj online prvky. O tom sme počuli už dávnejšie, pričom môžeme očakávať niečo podobné, ako tomu bolo pri Grand Theft Auto V. Rockstar Games vidí, že v online v GTA V funguje a tak nemá dôvod meniť to v prípade Red Dead Redemption 2. Podľa neoficiálnych informácií má online časť hry zahŕňať aj Battle Royale mód, či Revive and Survive mód, v ktorom sa proti sebe postavia dva tímy. Mód Money Grab nás zase posunie do boj o peniaze, ktoré budete nosiť do svojej základne.

Novinkou bude aj to, že postavy budú mať v online režime vlastný režim, ktorý budú prispôsobovať konkrétnej dobe.. Napríklad, v noci sa budú obchody zatvárať, kým cez deň bude zase mestečko živé. Toto všetko doplní aj možnosť chovania dobytka, hľadania zlata, zbierania rôznych rastlín, či rybárčenia. Nebudú chýbať ani kasína, v ktorých si budete môcť privyrábať hazardnými hrami.

Autori zakomponovali do hry aj Wanted Level, ktorý bude sledovať vaše prehrešky – čím agresívnejšie sa budete správať na verejnosti, tým viac bude úroveň hľadanosti stúpať. Apartmány majú tentokrát nahradiť stany, ktoré bude zároveň možné plne vylepšovať. Na rýchle cestovanie zase poslúžia vlaky. Okrem tohto sa špekuluje aj o First Person móde, ktorý bol úspešne použitý už v Grand Theft Auto V. Na záver len pripomeňme, že Red Dead Redemption 2 vychádza 26. októbra 2018 na PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!