Register

A password will be e-mailed to you.

Seven Kingdoms je konverzný mod pre Kingdome Come: Deliverance. Ten oblečie dlho očakávanú českú hru do prostredia Hier o tróny. 

Kingdome Come: Deliverance ešte nevyšiel a už preň vzniká modifikácia, ktorá má celú hru skonvertovať do prostredia Hier o tróny, respektíve Piesne ohňa a ľadu. Docieliť by sa mal unikátny zážitok z prvej osoby s otvoreným sandboxovým štýlom.

Seven Kingdoms je mód známy z Attila: Total War, kde už si odbil premiéru avšak v strategickom prevedení. Mód pre Kingdome Come: Deliverance, by mal priniesť autentické oblečenia, prostredia, hrady, postavy no sľubuje sa aj príbehová línia – ktorá podľa informácií nebude presne kopírovať seriál. Autori si týmto sľubujú lepšie nástroje pre modifikovanie hry ako to bolo pri hre od Creative Assembly. Predsa len, Attila už je trocha staršieho dáta. Naviac si týmto obe značky pomôžu. Hry o tróny totiž zažívajú enormný úspech na stanici HBO a titul od českého tvorcu Daniela Vávru je predsa len menej zaujímavý pre iné národy ako vyšegradskú štvorku – teda našich susedov.

Tvorcovia sa momentálne obzerajú po šikovnom 3D a 2D umelcovi. Ak si trúfate, možno sa šťastie usmeje priamo na vás. Viac sa dočítate v rozhovore na tomto odkaze.

Komentuj!