Register

A password will be e-mailed to you.

Mali ste v poslednej dobe chuť na poriadne desivú hru v ktorej by ste so strachom a zimomriavkami prechádzali temnými koridormi? Alebo by ste si radi zahrali atmosférický horor so skvelým príbehom a grotesknými monštrami? V prípade, že je odpoveď na tieto otázky áno, tak máme pre vás dobrú správu nakoľko Humble Bundle rozdáva kolekciu Amnesia Collection úplne zdarma.

Amnesia Collection v sebe zahŕňa hneď dva hororové tituly. Tým prvým je Amnesia: The Dark Descent a druhým je jej voľné pokračovanie s názvom Amnesia: A Machine for Pigs. Oba zmienené tituly disponujú skvelou hororovou atmosférou, výborným ozvučením a v neposlednej rade aj zaujímavým príbehom. Všetky tieto aspekty a, pochopiteľne, aj mnohé ďalšie sú zmienené aj v našej recenzii kde titul získal veľmi priaznivé hodnotenie.

Ak vás tieto dva hororové klenoty zaujali, tak ich momentálne môžete získať zdarma prostredníctvom stránky Humble Bundle. Postup je pritom úplne jednoduchý. Stačí sa zaregistrovať a následne si hru pridať do vášho nákupného košíka. Potom bude pridelený k vášmu Steam účtu a zostane vám navždy vo vašej virtuálnej hernej knižnici. Nemali by ste však otáľať nakoľko sú tieto hry k získaniu zdarma len na krátku chvíľu pričom táto jedinečná ponuka končí už zajtra o 19:00.

 

Komentuj!