Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Carmageddon patrí medzi tie krvavejšie značky na hernej scéne. Ostatne, práve vďaka násiliu sa Carmageddon preslávil. Pokiaľ náhodou túto šialenosť nepoznáte, tak vedzte, že ide o akčné pretekanie na autách spojené s deštrukčným derby, kde je hlavným cieľom zrážať čo vám príde do cesty a zničiť svojich súperov. Áno, môžete aj pretekať, ale to v tejto hre nezaujíma asi nikoho.

Pokiaľ ste náhodou nikdy Carmageddon nehrali, tak to teraz môžete napraviť vďaka akcii, ktorá aktuálne prebieha na známej službe GOG. Vďaka tomu môžete získať tretí diel nazvaný Carmageddon TDR 200 (alebo aj Carmageddon: Total Destruction Racing 2000) úplne zadarmo. I keď nejde o žiadnu kvalitatívnu trefu do čierneho, aspoň na niekoľko minúť môže zrážanie zabaviť.

Ak si chcete obohatiť svoju knižnicu hier, zamierte na tento odkaz, prihláste sa do svojho účtu a pridajte si titul do svojej zbierky.

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky