Register

A password will be e-mailed to you.

God of War a Days Gone patria k mimoriadne očakávaným herným titulom a oboch sa môžeme dočkať už pomerne skoro. Čo nové sme sa nedávno dozvedeli o týchto hrách?

God of War a Days Gone sú hry, ktoré majitelia konzol PlayStation 4 vyzerajú naozaj netrpezlivo. Informácií o nich máme dostatok, avšak so samotnými gameplay trailermi je to o niečo horšie.

Nový God of War je už vo vývoji nejaký ten čas, avšak konečne sme sa dozvedeli aj niečo zaujímavejšie. Priechod samotnou hrou má totiž zabrať 25 až 30 hodín, čo je vzhľadom k tomu, že má ísť o klasický singleplayerový titul, neodohrávajúci sa v open world svete, naozaj slušné číslo. Žiaľ,  presný dátum vydania stále nepoznáme. Určite si však pozrite staršie zábery, ktoré vás na hru určite navnadia. Pripomíname, že God of War by mal vyjsť behom tohto roka na PlayStation 4 a to konkrétne v jeho prvom štvrťroku.

Nové informácie neobišli ani Days Gone. Akčný survival titul z pohľadu tretej osoby vyzerá veľmi sľubne, čo dokazujú aj gameplay zábery, ktoré sme mali možnosť vidieť už pred niekoľkými mesiacmi. Presný dátum zatiaľ nebol stanovený, avšak prezident Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios už skôr oficiálne potvrdil, že pôvodne stanovený rok vydania by sa nemal zmeniť. Okrem toho, prezident už Days Gone aj hrá, keďže titul je hrateľný od začiatku až do konca a vývojári zo SIE Bend Studio iba dolaďujú rôzne detaily. Aj v tomto prípade si určite pozrite pekný trailer ešte z tohtoročnej E3.

Komentuj!