Register

A password will be e-mailed to you.

Herná spoločnosť EA podľa aktuálnych informácií pracuje na úplne novom titule, aký tu vraj ešte nikdy nebol. O aký typ hry by sa malo jednať?

Na každoročné vydanie nových hier od dcérskych spoločností EA sme si už viac-menej zvykli. V prípade niektorých titulov však ide skôr o menšie vylepšenia, ktoré mimo toho neponúkajú nič nové. S tým však má byť koniec. Aspoň sčasti. Nové herné štúdio EA Motive totiž pracuje na doposiaľ nepomenovanom akčnom titule. Ten má údajne priniesť množstvo inovácií a prvkov, ktoré sme v ostatných hrách ešte nevideli. V štúdiu na hre pracuje vyše 100 ľudí, pričom medzi nich patrí aj producentka Jade Raymond, ktorá sa priamo podieľala na Assassin’s Creed II.

Podľa neoficiálnych informácií by sa malo jednať o sandboxovo ladený titul na štýl séria Grand Theft Auto. Či je však na tom aspoň kúsok pravdy odhalí až budúcnosť. Podľa všetkého sa však ešte poriadne načakáme. Presný dátum vydania zatiaľ logicky nebol stanovený, ale podľa vyjadrenia finančného riaditeľ EA, Blaka Jorgensena hra nevyjde skôr ako v roku 2020. A aj to len len približný odhad a finálny produkt môže dokonca doraziť na trh až v roku 2022. Aký titul by ste želali vidieť?

Komentuj!