Register

A password will be e-mailed to you.

Druhý diel izometrického RPG Pillars of Eternity s názvom Pillars of Eternity II: Deadfire ukazuje svoje kvality v novom traileri. Obsidian Entertainment týmto videom ukazal príbehovú ale najmä hrateľnostnú stránku hry. 

Prvý diel Pillars of Eternity ako duchovný nástupca starých CRPG od Interplay bol skutočným prekvapením. Titul, financovaný fanúšikmi prostredníctvom Kickstarteru zožal úspech a zbieral aj tie najvyššie hodnotenia. Nie je preto divu, že Obsidian pracuje na jeho pokračovaní.

V traileri môžeme vidieť vylepšený vizuál titulu, krajšie a jemnejšie efekty kúzel ale aj novinku v hrateľnosti, ktorou sú námorné bitky. Keď zoberieme do úvahy, že grafický engine a herné mechaniky ostávajú zachované z prvého dielu, tak vývojarský tím sa môže v podstate naplno sústrediť na vylepšovanie takmer dokonalej hrateľnosti.

My ako fanúšikovia prvého dielu a oboch jeho datadiskov sa už nevieme dočkať a netrpezlivo budeme vyzerať dátum vydania. Pokračovania tohto nostalgického skvostu sa dočkáme už behom tohto roku.

Komentuj!